måndag 17 augusti 2015

Jag har en Stalker !

Som jag kanske berättat innan så har vi fått en ny katt här på gården. Ja fått o fått ! Han har helt enkelt flyttat hit av sig själv. En dag så var han bara här. Och han bestämde sig för att stanna.
När allt hopp om att hitta hans ägare var ute så fick han då ett namn, Ola-Conny.  Han är ca 8 månader och en helt underbar liten katt, det finns bara ett problem ! Han är översocial och stalkar mig vart jag än går. Inte ett problem egentligen men när han ska vara med och longera hästarna mm så kan det ju bli farligt för honom.


" Hej jag heter Ola-Conny"




Ola-Conny var i början jätterädd för hundarna men nu leker han med Ebba. Han är en ganska tuff katt som tar för sig av det han vill ha.




Vart jag än går och vad jag än gör så är han där ! Ibland bara i bakgrunden där han ligger och spanar på mig. Men för det mesta så cirklar han runt mina ben och ibland råkar man snubbla på honom.




Han är en duktig jägare också. Ett tag släpade han hem ca 4-5 fåglar varje dag (vilket jag inte gillar). Nu har han gått över till att specialisera sig på ormar som han lägger utanför vår dörr. När han inte jagar så ligger han mest i fågelbadet och myser.




Här ligger han på span i rabatten !




Som ni ser så gillar också Ola-Conny att agera fotomodell !



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar