söndag 19 juni 2011

Semester !

Äntligen semester ! Tänk att jag ska vara ledig i hela 4 veckor framåt. Det är så mycket jag vill göra och hinna med här hemma och jag vet redan nu att inte ens hälften kommer att bli gjort. Men det är ju meningen att man ska vara ledig så det får bli som det blir. Det bästa är att vakna på morgonen utan att ha några planer och bara ta dagen som den kommer. Tyvärr så går ju de två sista veckorna åt att ha ångest över att man ska börja jobba snart igen ! Semestervädret började ju väldigt bra, med skyfall dygnet runt men jag hoppas att det bättrar sig snart.

Dennis håller på och bygger på höladan, han har kommit ganska långt faktiskt. Taket är på och golvet börjar ta form. Nu kan han ju vara ute och hålla på även om det regnar och är dåligt väder.


Igår var Anna här och lånade ridbanan, hon skulle träna med lilla Gösta. Gösta är en liten, liten shettis som Doris blev störtkär i direkt.



 Doris och Fazett går på bete tillsmammans, Windy går på gräset några timmar om dagen bara och Mary har fått stå inne ett tag eftersom hon har fått en massa sår på benen under hovskägget. Det har blivit av att hon kliat sig så mycket och sedan har såren blivit inflammerade. Efter en  vecka med sårtvätt flera gånger om dagen och penecillin så har det blivit mycket bättre. Tyvärr så var jag tvungen att raka bort hennes vackra benhår men det var ju nödvändigt för att hon skulle bli bra. Ser inte så roligt ut men vad gör man.


Kissemamman går i väntans tider ! Det verkar bli när som helst nu för hon är hemskt tjock. Ska bli spännande att se vad hon får för så ungar den här gången.




4 kommentarer:

  1. Tur för Dennis att han kan jobba även i skitväder.. ;) Såren ser inget vidare ut.. Aloe First / Aloe Vet kan nog hjälpa till ...! Ja Kissemamman ser ganska färdig ut!! / Mia

    SvaraRadera
  2. Gött med semester!
    Jösses va fet hon är, Kissemamman, Felicia tror att det är 7 st :-)
    Vi kommer och kikar på dom sen när dom kommer ut!

    SvaraRadera
  3. Kul att läsa om hur det går för er =) Saknar att ha benjamin hos er, ska bli skönt att komma tillbaka sen. Stackars Mary! Vad otäckt det ser ut. Hoppas hon kryar på sig. /Johanna

    SvaraRadera
  4. Testa att köra en zinkkur på Mary. Har själv sett fantastiska resultat av det på ena nordsvensken vi har i stallet. St hippolyt foder i Lekeryd säljer det bla :)

    SvaraRadera