torsdag 15 oktober 2015

Hemma från Kos !

Nu är jag hemma igen efter en fantastisk vecka på Kos. Vårt hotell Atlantica club Marmari Beach var helt fantastiskt, finns nog ingenting att klaga på. Man kände sig verkligen välkommen och omhändertagen där. Personalen var jättetrevliga och hjälpsamma och såg verkligen till att vi trivdes.

Hotellområdet var uppbyggt som en grekisk by och där fanns allt. Tre poolområden med tillhörande barer, spa, utebio, Scen för uppträdande som var varje kväll, restauranger, barer, butik, ja det fanns något som passade alla. Gamla, unga, barn, par och systrar.




Vårt rum var fräscht och välstädat och hade perfekt läge på området, nära till allt. Hela området var som en blommande trädgård, vackra palmer, Hibiskus och mycket annat vackert växte där, allt var så perfekt skött och det var verkligen rent överallt. Vi hade All inklusive så några kilo har jag lagt på mig under veckan, man måste ju smaka på allt.  Maten var helt underbar, det fanns allt och lite till, all mat var fräsch och god.






Vi hade också nära till stranden, en jättefin strand med vit sand och palmer. Man såg Turkiet på andra sidan och det var väldigt nära. Det blev en del bad i det härliga klara vattnet, ca 23 grader var det. Vi hade också tur med vädret hela veckan. runt 27 grader varje dag. Det regnade ett par gånger men det var på natten så när vi vaknade var det fint väder igen.




Sista kvällen var vi på ett uppträdande vid stora scenen. Så jätteduktiga var de som sjöng o dansade, den här kvällen var det 80 tals tema, fantastiskt bra.




Ja vi gjorde mycket roligt under veckan. Vi åkte in till Kos stad några gånger, till en närliggande fiskeby, till en mysig by i bergen, vi firade Britt-Maries 60 årsdag och mycket mycket mer. Det kommer jag att skriva om en annan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar