söndag 14 juli 2019

Rolig helg !

Det har varit en hektisk men rolig helg. Fullt upp med folk och andra aktiviteter. I Lördags kväll kom min syssling och hans fru från Anderstorp och hälsade på. Så roligt att träffas fast det oftast bara blir en gång om året. På Kvällen kom också Tommy och Marie. Vi grillade och åt och drack gott, jättetrevligt.




Thomas och Carina sov över och på förmiddagen idag hade vi lovat dem en överrasknings utflykt. Efter frukost så åkte vi så iväg i deras fina bil som passade perfekt för utflykten. Det var veteranbilsutställning på Hembygdsgården i Brandstorp och det var dit vi skulle. vi fick se många fina bilar och träffade mycket trevligt folk.



Sen gav vi oss iväg för nästa del av överraskningen. Det blev fika på Strömbäcks gårdskafe. Ett så mysigt ställe, en oas mitt ute i skogen inrett i Afrikansk stil. Har ni inte varit där så åk dit ! Supergott fika och mysig miljö. Tror att Thomas och Carina uppskattade vår utflykt mycket.






Efter det så gav sig våra nattgäster iväg. Nu var det dags att ta ut valparna i den stora hagen jag byggt ute i trädgården. Valparnas första kontakt med yttervärlden. De tyckte det var konstigt och gick mest runt och pep. Men sedan somnade de gott. Polly var där och tröstade dom hela tiden.





Senare på kvällen var det dags att låta dem smaka lite mat. De var inte superintresserade för Mammas mjölk är ju bäst än så länge. Men alla smakade lite och fick träna på att tugga och svälja. Idag är de fyra veckor och börjar bli riktigt livliga. Underbart söta och gosiga.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar