tisdag 1 september 2015

En sjudundrande fest !

I Lördags åkte vi till Våxtorp för att gå på 50 årsfest. Det var vår goe vän Janne som hade den äran att fylla år. Festen hölls på ett ställe som heter Kungsbygget, en stor fritidsanläggning för aktiviteter. Jannes Johannas bror är det som äger stället.  Ca 90 personer var där.

När vi kom så bjöds vi på välkomstdrink och tilltugg, lite mingel blev det också.






För dom som ville så kunde man åka Rodel, stripline och skjuta lerduvor. Det blev snabbt kö till de olika aktiviteterna. Jag hoppade över Striplinen men prövade på de andra. Dennis åkte däremot Stripline om och om igen.






Efter ett par timmars åkande, skjutande och minglande så bjöds det på mat. En otroligt god buffe med en massa olika goda smaker. Som vanligt så åt vi tills vi sprack ! Dricka snålades det inte heller med, där fanns allt man kan tänka sig i dryckesväg.


 
 
Många tittade på presentöppningen, lite spännande faktiskt. En hel massa fina presenter fick han !




Dans blev det också lite senare. Vi åkte hem runt midnatt, vi gamla och trötta. Dennis och jag och några till övernattade på ett jättemysigt pensionat i närheten. Vallåsens pensionat. Mycket bra !



På hemvägen åkte vi en tur runt Bjärehalvön och tittade på havet. En riktigt vacker dag och havet låg alldeles stilla. Lite mer kul gjorde vi på hemvägen men det kommer i nästa inlägg.

En riktigt trevlig och rolig fest med jättegod mat och roliga aktiviteter. Stort grattis och tack Janne och Johanna för att vi blev bjudna :o)


2 kommentarer:

  1. Men Lena!!! Det hette Zipline, inte stripline! Vad tänker du på egentligen??

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig fest med kul aktiviteter!

    SvaraRadera