torsdag 17 december 2015

Renovering !

Nu har vi äntligen kommit igång med att byta taket på utbyggnaden. Vi skulle ha gjort det för typ 8 år sedan så det tog lite tid att få tummen ur.....  Nu har vi hyrt in byggarbetare som ska utföra jobbet. Det jobbar på bra och det är nog snart klart.

Har inte varit lätt att sova eftersom de kommer kl 07 och börjar banka och väsnas men det hör ju till när man renoverar hus. Trädgården ser verkligen ut som en byggarbetsplats, grejer överallt. Men det hör ju också till när man renoverar hus. Ska bli skönt med nytt tak, istället för 7 cm isolering har vi nu 30 cm och det känns genast att det blir varmare inne. Det har ju läckt en del också så det ska också bli skönt att slippa.

När det är klart ska vi böra att renovera badrummet som verkligen behövs göra något åt. Det har jag väntat på i 9 år ! Ska bli underbart att slippa det gräsliga badrummet och få ett nytt !









Trots att bygget pågår precis vid hästhagen så bekymrar sig inte hästarna det minsta. Det kom en stor kranbil och lastade av en massa grejer, den hissade grejerna över hästhagen. Hästarna bara gick undan lite och stod nyfiket och tittade på. De är verkligen coola !




Varje gång byggkillarna gick och fikade eller åt så passade Katterna på att undersöka byggplatsen. De gick runt och kollade och luktade på allt. När det spikades och väsnades så höll de sig bort.






Och så har Ebba grävt ett stort stort hål in till garaget ! Det är ca 1 meter djupt. Otroligt att hon lyckats med det !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar