tisdag 12 juli 2016

Älskade Eira !

Igår kom den dagen som man aldrig ville skulle komma. Dagen då vår älskade Eira fick somna in och lämna jordelivet.

Hon blev hela 13 1/2 år och var pigg för sin ålder in i det sista. Tyvärr så hade hon ett par tumörer som senaste månaden satte igång att växa explosionsartat. Den ena tumören växte från storlek på en pingisboll till en baseball. Risken var att tumörerna skulle brista vilket skulle bli väldigt plågsamt för henne. Vi valde att bespara henne den plågan och istället få somna in i lugn och ro.

Min goda vän Birgitta som är veterinär ställde upp och kom hem till Axtorp och hjälpte oss. Eira fick ligga på sin favoritplats i soffan där hon somnade in lugnt och stilla. Ebba var också med och man såg på hennes blick att hon förstod. Vi begravde henne sedan bakom huset i trädgården.

Tack för allt älskade Eira ! Du har varit en fantastisk hund. Alltid glad och pigg, älskade allt och alla och man kunde lita på dig i alla lägen. En riktig gårdshund som aldrig lämnade gården vad som än hände. Våra hjärtan blöder och det är så tomt utan dig här ! Du var ju en del av Axtorp, ja du hade ju till och med bott här före oss.

Sov gott älskade Eira <3

En av de sista bilderna på Eira



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar