tisdag 5 juli 2016

Lite kul !

Sommaren kommer och sommaren går ! Vid midsommar vänder det och snart kommer hösten. Något vidare sommarväder har vi inte haft men hoppas på bättring till min sena semester. Lite sommar måste det väl ändå bli. Sommar för mig är minst 20 grader, ljumna sommarkvällar och ljus.

Midsommar tillbringade jag med att jobba hela helgen. Han dock med att fira dagen med släkten hemma på Axtorp. Sill och potäter som vanligt. Mmmm vad gott det var. Den dagen kunde man heller inte klaga på vädret så varmt och gott det var. Kändes ju inte så värst roligt att åka och jobba då.


"Syster Britt-Maries goda Jordgubbstårta"




"Mormors gamla porslin kommer alltid fram på Midsommarafton"




"Lille Theo var också med och firade midsommar, så söt i sin hatt"




Häromdagen firade vi vår jobbarkompis Annette som gått och gift sig i smyg. Hon trodde nog hon skulle slippa undan men så blev det ju inte. Vi hämtade henne i hemmet kl 06 på morgonen utan att hon visste det. Gissa om hon blev överraskad.
Utklädd till Pruskiluskan fick hon utföra diverse uppgifter på vägen upp till Lövsjön. Där åt vi en god frukost tillsammans och hade jättetrevligt. Det är så roligt att träffa jobbarkompisarna utanför jobbväggarna, utan stress och press. Det måste vi göra fler gånger tycker jag !

"Annette som Pruskiluskan, hon har i uppgift att fånga en fisk (som redan satt på kroken)"




"Jobbgänget vid Lövsjön"




"Frukosten"




"Annette drömmer om sin Kennert"




"En av uppgifterna var att stanna vid Falks grav och hitta Falks våldnad"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar