söndag 11 november 2012

331. URGRÖPT

Igår lekte jag lite i min nya ministudio på övervåningen. Jag använde den nya blixten och de nya lamporna också. Tog bilder på en massa små saker, testade en massa olika inställningar både på kameran och blixten.

Tog bland annat bilder på en Kiwi, varav halva var URGRÖPT. Testade lite med en Apelsin också, frukt blir ju vackert på bild med sina fina färger och mönster.

Idag har jag varit på kyrkogården och tänt ett ljus för Pappa på Fars dag, usch jag gillar inte såna dagar längre ! Känns så sorgligt och konstigt att både Mamma och Pappa är borta, har inte riktigt förstått det än. Och snart kommer julen, då blir det säkert ännu jobbigare, syter verkligen för det.

331. URGRÖPT



4 kommentarer:

  1. Fina bilder! Bra sätt att illustrera urgröpt!
    Inte lätt att "landa" i tråkiga förändringar. Hoppas att julen inte bara kommer vara en saknad!

    SvaraRadera
  2. Ursnyggt! Får skaffa eller göra själv en studio så småningom ....jag är ju mest intresserade av mitt hantverkande :-)) fotograferingen gör jag liksom "vid sidan om" dvs det kommer i andra hand.

    Jag tyckte det kändes tungt ett par år när mamma gick bort....kan säga att jag saknar henne fortfarande efter 25 år, men det gör mindre "ont".

    SvaraRadera
  3. Just det glömde säga att man kan redan anmäla sig till nästa års 365-utmaning

    http://trehundrasextiofemfoton.wordpress.com/vill-du-vara-med/

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Vi hoppas att du vill vara med på 365 nästa år också. Vi har gjort en ny blogg, som hädanefter kommer att vara samma år efter år, samt en ny sida på fb. Det går att anmäla sig redan nu.

    SvaraRadera