måndag 18 mars 2013

Hemlig resa !

Igår var vi iväg på en hemlig resa. Ja vi hade lovat Louise att när hon hållt upp att röka minst en månad så skulle vi ta med henne till ett ställe som vi vet hon skulle gilla. Bra gjort Louise :o) Hon hade ingen aning om vart vi skulle så hon var hemskt nyfiken.

Vi åkte till Håkan och Laila som har butiken Westernbiten, en stor lada som är inredd i westernstil och har massor av westerngrejer man kan köpa. De bor i Skephult som ligger vid Kinna. Jag behövde ju köpa en massa grejer till Doris, hon kan ju inte hålla på och låna Windys saker i all evighet. Där finns så mycket grejer att man blir alldeles förvirrad, man vill bara köpa köpa och köpa ! Hittade det jag skulle i alla fall, en svart pad, nya ridboots, träns, bett, sadelgjord och annat smått och gott. Kalaset gick på hela 3 800 kr...........

Louise köpte en svart western hatt som var jättesnygg och hon passade verkligen i den. Efter shoppingen bjöds vi på fika och tjöt inne hos Håkan och Laila, vilka underbara människor de är :o) Det blev med andra ord en heldag och när vi kom hem blev vi bjudna på kaffe av Louise familj.

OBS ! Klicka på bilderna så blir de större !





2 kommentarer:

  1. Det var så trevligt så, tack för resan ! :)

    SvaraRadera
  2. Det ser ut som en jättemysig affär !

    Kram "Bobbys matte "

    SvaraRadera