lördag 26 november 2011

Busbilder !

Lilla Skrot-Nisse bor  ju fortfarande kvar hos oss, vi har bestämt oss för att behålla honom här på Axtorp. Han har blivit en så go liten katt så vi har fäst oss väldigt mycket vid honom. I början hängde han ju bara med Kissemamman men när hon började stöta bort honom så kom han mer och mer till mig. Nu är han verkligen en Matte-Katt, han hänger efter mig hela tiden och sover på mitt bröst när han blir trött. Han vill gärna ha ögonkontakt och kan ligga och titta en i ögonen länge. Han är ute mycket nu, det tycker han är jättespännande, att hoppa i höet,springa i kattluckorna och annat kul. Tur är väl det för han förstörde ganska mycket när han bara var inne, vi har tex inte en enda hel blomkruka kvar i huset.


Nu har han också börjat ty sig till Dennis som han varit hemskt rädd för innan. Främlingar börjar också gå ganska bra. Han har lärt sig att man inte ska ligga för nära Tallibanen och Tjocksmock också, då kan det gå illa.


Det var inte så lätt att ta bilder på honom när han härjade runt. De är inte så bra kvalitetsmässigt men lite roliga ändå. Visst är han en fin liten kisse vår Skrot-nisse ? Tänk vilken rädd liten katt han var när han kom till oss. Född i en skrothög på Stena Metall.

3 kommentarer:

  1. Såå fin han blivit!!! Vilken tur att de finns såna djurvänner som ni!!! SkrotNisse hade tur som föddes i en skrothög på Stena metall, och att Dennis fanns där just då! Kram Annette

    SvaraRadera
  2. Vilket charmtroll! Förstår varför han blev kvar hos er. Sådan going!

    SvaraRadera
  3. Så söt!Tack för omtanken Lena.Stor kram på dig och hälsa Lena.Lottie och peter

    SvaraRadera