lördag 30 augusti 2014

Dag 1 på Mallorca

Nu var det meningen att ni skulle få se en massa fina bilder från min kamera. Men det funkar inte att ladda upp dom från datorn så ni får nöja er med några mobilbilder. Testar imorgon igen annars får ni se dem när vi kommer hem !

 Efter en behaglig flygtur anlände vi till Mallorca sent i går kväll. Vi fick väskorna ganska snabbt och sedan tog vi en taxi till Port de Soller. Klockan blev ca midnatt innan vi hade installerat oss på hotellrummet. 
Ett ganska enkelt hotell men trevligt och rent och snyggt. Läget är fantastiskt, stranden snett framför och hamnen snett framför åt andra hållet. Utsikt från balkongen över båda, mycket roligt att titta på när  man sitter där.


Stor frukostbuffé med allt man kan tänka sig ! Vi åt förstås alldeles för mycket !


Förmiddagen tillbringade vi på stranden under parasollen och i vattnet. 32 grader varmt, Phu ! Sedan lunch och siesta följt av utforskning av byn och till sist en jättegod middag. 

Port de Soller är en mysig by, lagom lugnt och trivsamt. Imorgon ska vi ta den gamla spårvagnen till huvudbyn Soller som ligger fyra km upp i berget. Spännande !





























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar