lördag 26 juli 2014

Dennis simskola !

Igår stod vi inte ut med hettan längre, vi åkte och badade ! Sensation eftersom vi annars bara badar när vi är utomlands. Vet inte varför men det brukar inte locka. Nu åkte vi till Baskarps brygga, en mysig strand ganska nära oss. Vi placerade oss i "Bratts hörna", Ja det kallades faktiskt så förr och det satt till och med en skylt som det stod Bratts hörna på där. Platsen var reserverad för familjen Bratt. Dennis Pappa är dessutom född i huset som ligger där.

Vi badade alltså i Vättern, 23 grader var det. Underbart svalkande. Vi träffade Dennis kusin och satt och pratade med honom lite också.

Klicka på bilderna så blir de större. Skriv gärna en kommentar också så blir jag glad :o)


"Stranden vid Baskarps brygga och Bratts hörna"
 
 
 
 
 Vi kunde tyvärr inte ta med oss hundarna eftersom där är så mycket folk så på hemvägen bestämde vi att åka till en öde strand med dom. Vi åkte hem och hämtade Eira och Ebba, jag föreslog en liten strand i skogen där det aldrig är något folk. Trodde vi ja ! Det första vi såg var en människa där, och en hund. Vi upptäckte att det var Marie och Moa, Tommy hade också sagt till Marie att där är aldrig nåt folk. Vi skrattade gott åt det !
 
 
"Marie och hundarna - Moa"
 
 
 
 
Att Eira är badtokig det visste vi men hur Ebba skulle reagera det visste vi inte. Hon stod länge vid strandkanten och gnällde när vi andra gick ut i vattnet. Hon ville gärna men vågade inte. Plötsligt tog hon mod till sig och sprang ut till husse, hoppade upp i hans famn, klättrade långt upp för att komma så långt ifrån vattnet som möjligt. Hon såg verkligen eländig ut ! Men så var hon i igen och då hade Dennis simskola för henne, först fick hon panik när hon inte nådde botten men efter en stund i simskolan så simmade hon så fint !
 
 
"Ebba söker skydd hos husse för att komma undan vattnet"
 
 
 
 
"Ebba lär sig simma i Dennis simskola"
 
 
 
 
Efter ett tag så var det fullt ös på alla hundarna. Jösses vad de sprang, hoppade och simmade. Ebba var till slut den som var värst. De hade jätteroligt och vi också. De sov gott resten av kvällen.
 
 
"Gamla Eira 11 år hade högsta växeln i hela tiden"
 
 
 
 
"Ebba kastar sig ut i vattnet, oj vad hon älskade att bada, till slut"
 
 
 




1 kommentar:

  1. Kollar vidare på dina härliga bilder som jag inte kunnat titta på under semestern - 3,5 vecka.
    Att ni hade roligt går inte att ta misste på.
    Tänk vad lite som kan roa.

    Gunilla L

    SvaraRadera