torsdag 19 maj 2011

En härlig fest idag !

Idag  har vi haft en vårfest med jobbet. Vi höll till hemma hos Majvi i Myrebo. Kul att träffas utanför jobbet och ha trevligt tillsammans. Jag, Majvi och Helen ordnade med mat. Jag gjorde grillspett, kantarellsås och ordnade med tipspromenad och annat kul. Majvi gjorde potatisgratäng och sallad och Helen hade ordnat med paj till efterrätt. Maten var jättegod och kan ni tänka er att det var tyst när vi åt ! Maten tystar mun !!! Inte ofta det är tyst i vårat gäng så det var ganska ovanligt !

Proppmätta gick vi på tipspromenad, jag hade ordnat en annan uppgift som de skulle lösa under promenaden också. Alla fick en lapp med ledtrådar som syftade på olika växter och träd som de skulle ta med sig tillbaka. Det livade upp en annars så vanlig tipspromenad tycker jag.

Mycket skratt och glada miner fick vi idag. Taxen och Helen drog grova vitsar, det är de grymma på. Tyvärr så går ju tiden så fort när man har roligt men vi hoppas att vi får möjlighet att göra om det snart igen. Tack alla goa jobbarkompisar för en riktigt trevlig eftermiddag och kväll.

Klicka på bilden så blir den större !

1 kommentar:

  1. Visst hade vi en härlig e.m och kväll!!Det va väldigt lyckat!! KRAM//Carina.J

    SvaraRadera