fredag 5 april 2013

En solig dag !

Idag har solen skinit och himmelen varit blå ! Jag har haft lite häst pyssel ihop med Louise. Tänkte börja sätta igåg Windy på allvar efter att hon varit sjuk. Men det går ju inte att vara på ridbanan pga av den tjocka isen och swimmingpoolen så jag får börja att mjuka upp hennes stela ben med lite promenader istället.

Louise följde med på Mary men vi kom inte så lågt in i skogen innan det blev total blankis ! Gick inte ens att gå på det. vi gick ner i sommarhagen istället och där var det ca 20-30 cm snö så det blev inte så många varv. Usch vad mycket snö det är i hagarna och i skogen ännu, undrar när gräset ska kunna börja växa. Det lär nog dröja långt in på sommaren innan vi kan släppa hästarna på bete. Tyvärr så är det ju hemskt kallt på nätterna så det verkar inte smälta alls. Vad är detta för vår egentligen ???

"Se så mycket snö ! Man kan ju tro man är i Sibirien !"


Uppe runt huset är det i alla fall nästan snöfritt nu och hästarna njuter av solen. De turas om att ligga och sola sig, värsta soldyrkaren är nog lilla Elvira som lägger sig uppe på bajshögen och lapar sol. Katterna ligger utmed husväggarna och solar sig, de älskar att ligga i solen trots att de blir brännheta.

Nu är det dags att ladda inför en lååång jobbhelg. Har sovit ett par timmar och ska snart baka en god pizza !

" Sooooolen skiner "

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar