söndag 19 oktober 2014

En rolig och givande dag !

Idag har jag varit på en fotodag hos fotograf Marie Wärnbring  http://mariewarnbring.se/ . Vi började i hennes studio där hon gick igenom en massa viktiga saker med kameran och dess funktioner. Vi fikade och hade det mysigt också. Ett sånt roligt gäng som var med, bara glada och trevliga tjejer.

Sedan blev det lunch på Habos enda Kina restaurant. Mycket gott men vi blev så mätta att vi nästan sprack. Efter maten var det meningen att vi skulle åka till bokskogen och fota tillsammans men det började spöregna så vi fick ändra planerna. Istället åkte vi till Spinnet, därinne övade vi på detaljbilder och porträtt med naturligt ljus från de vackra fönstrena. Vi hade verkligen jätteroligt, såg ut som ett gäng nördar där vi gick omkring och smög med våra kameror. Utanför spinnet övade vi också på att ta bilder på vatten, tex att frysa vattnets rörelser som är ganska svårt faktiskt.

Sedan var det fika igen och lite snack om bildkomposition.  Dagen gick verkligen väldigt fort. Men det gör det ju alltid när man har kul. Tack Marie och alla Ingelor och Saror för en rolig dag ! Hoppas vi kan träffas igen till våren och bygga vidare på det vi lärt oss idag.

Här kommer lite bilder från dagen !

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar