torsdag 2 oktober 2014

En hel barnaskara !

Idag kom bästa Malin och lilla Saga och hälsade på. Vi fikade och myste och sedan tog vi en skogs promenad, kameran följde med förstås, och Kissemamman. Vädret var helt fantastiskt, vindstilla, lite mulet och ganska varmt. Skogen är sååå himla vacker nu med alla olika färger. Saga tyckte det var jätteroligt och hittade små kantareller som hon plockade och luktade på. Hon stoppade också i sig en del blåbär så tungan blev alldeles blå. Jag tog en hel del bilder på henne och de blev riktigt fina.






När vi kom tillbaka hem så hade Johanna, Nellie och Robin kommit. Nellie hade med sig sin kompis Wilma, hennes lillasyster Kitty och deras Mamma Emelie. De skulle rida på Terrano och Mary allihopa. Jag och Malin passade hela barnaskaran medans Mammorna gick ner till betet och hämtade hästarna. Det var full rulle kan jag lova. Saga tyckte det var jätteroligt att leka med dem.

Sedan var det ett himla dividerande om vem som skulle rida först och vem som skulle rida på vilken häst. Alla fick i alla fall rida på alla hästar var sin gång till slut. Saga tyckte det såg roligt ut så hon fick pröva också. Hon blev väldigt sammanbiten  när vi satte upp henne på Mary, tungan ute och rörde inte en min, hon blinkade inte ens. Men i ögonen syntes det att hon tyckte det var roligt. Så sött !
Nellie hade gymnastik på Mary och Robin satt i traktorn, men han red en sväng han också. Ja att barnen hade en rolig dag det märktes. Antar att de är väldigt trötta hela gänget nu och sover gott i sina sängar.






3 kommentarer:

  1. Det var så mysigt :-)
    hahahahahaha fy fan vilken klockren bild när saga sitter på mary :-D:-D
    Tack så jättemycket för idag!
    / Malin o Saga

    SvaraRadera
  2. Låter som en härlig dag - både i din story och från barnen som var så lyckliga! Händer alltid massa kul på Axtorp! :) /Anders

    SvaraRadera
  3. Så mysigt ni hade det😊 Antar att Wilma var glad när hon fick rida💜.Kram Elisabeth

    SvaraRadera