torsdag 27 september 2012

355. VÄRMANDE

Idag har vi haft utvecklingsdag med jobbet. Förmiddagen tillbringade vi på Hotell Björkhaga, arbete med mål och visioner inklusive grupparbete. Efter det en god lunch.

På eftermiddagen åkte vi till stranden och solade !!! Ja det gjorde vi faktiskt ! Vi åkte till Sunhouse i Sandhem där man har inrett en stor lada som en strand. De håller på att bygga pool också och det var väl det som fattades tycker jag ! Väggarna var klädda med hav, himmel och palmer och på golvet hade man riktig sand. Solstolar stod uppställda och man serverades drink (jouice) och frukt. Det spelades fågelkvitter och havsbrus i högtalarna och lamporna som ger riktigt dagsljus var hemskt VÄRMANDE. Det blev nog ca 30 grader som varmast. En rolig ide och ett bra sätt att få sol och värme i detta dystra väder !

En rolig och givande dag ihop med jobbarkompisarna !

OBS ! Bilderna är tagna med min IPhone, den nedersta bilden tog Malin på mig !

355. VÄRMANDE






8 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Men Guuuud vad häftigt ! Dit vill jag med åka, ser såå härligt ut !

    SvaraRadera
  3. Vilken affärsidé! Att det inte finns fler sådana "stränder" ;-))

    SvaraRadera
  4. Vi var där i tisdags...lika varmt då;-) lite föör varmt i min smak...dom sa då att de även skulle kopplas på golvvärme under sanden...hela stället var mysigt...men jag tycker kanske att stolarna kunde varit vända mot den vackra bakgrunden...i och för sig kunde jag ju vänt på min;-) men man vill ju inte sticka ut från mängden! Hahaha! Syrran, som var där veckan innan oss, sa att det inte var fågelkvitter som hördes utan aptjatter!!! Om hon sen menade det ljud hon hörde från högtalarna eller om de va ljudet från stolen ijämte, de vet jag inte;-)
    /Annette

    SvaraRadera
  5. Haha gött va det :) tur att jag ser så glad ut i hörnet bara :-P

    SvaraRadera
  6. Det där gav mej en ide till present till min syster som fyller 60 i okt..tack för tipset.
    Kram Elisabeth

    SvaraRadera
  7. vad fin du är lena! /johanna

    SvaraRadera