tisdag 4 september 2012

Eget tema: JÄGARE

Våra katter är hemskt duktiga JÄGARE ! Särskilt Tjocksmock som kommer hem från skogen med ca 3 stora råttor eller sorkar om dagen. Oftast äter han upp dem också så det är inte konstigt att han är en tjockis. KisseMamman kommer också hem med Huggormar och annat smått o gott ! Men jag har aldrig sett att Skrot-Nisse har kommit hem med något och det har visst Tjocksmock bestämt sig för att lära honom nu.

Idag kom Tjockisen hem med en en enorm råtta, gav den till Skrotis och satte sig och tittade precis som att " men kom igen nu då" ! Skrotis blev lite fundersam eftersom han aldrig har fått komma intill råttorna som de andra tagit men efter en stund satte han igång och leka med råttan som en galning, han såg riktigt vild ut i blicken.

Det ska nog bli en JÄGARE av honom också till slut. Lite roligt är det att Tjocksmock försöker lära honom. Hämtade kameran och tog lite bilder, kunde inte låta bli att göra en bildserie av dom ! Jag gillar verkligen bilden där han slänger iväg råttan i luften och öronen står rakt upp.
Visst ser han grym ut ?

Eget tema: JÄGARE





3 kommentarer:

  1. haha! vad snygg han är lilla Skrotnisse !

    SvaraRadera
  2. Vilken bildserie du fick - han kom då verkligen igång! vilken blick!
    Ja även katter "kan tänka" att nog 17 ska det väl bli katt av Skrotis också....
    ;-))

    SvaraRadera