söndag 18 december 2011

Traditioner är till för att hållas !

Idag var det dags igen för vår årliga tradition med stallfrukost här på Axtorp. Långbord dukades i stallet och våra hästvänner bjöds in. Hästarna fick stå kvar i stallet och äta sin frukost tillsammans med oss. I år var det 2 nya deltagare, Malin o Tobbes lilla Anton och Johanna och Anders lille Robin. Jag vill minnas att det var vid förra årets Julfrukost som vi fick veta att Anton var på väg och  nu var han här !.  Yvonne o Magnus, Marie o Tommy, Susanne o Tomas kom också. En himla massa hundar också.

Klicka på bilderna så blir de större.




Lilla Nellie gillade köttbullarna och det var hon som fick öppna och ge hästarna deras julklappar som var varsin morot. Hundarna fick också julklpappar, en köttbulle i varsitt paket. Vår frukost bestod av gröt, skinka, köttbullar, rödbetssallad och julmust. Efteråt var det kaffe, godis och peppakaka. Vi fick också presenter, chocklad, vin, en tomte med snopp mm.



Som vanligt så var det så himla trevligt och jag hoppas vi  kan göra om det nästa år igen. Tack alla goa vänner för en jätterolig stallfrukost. Hästarna verkade också tycka det var mysigt, de var hemskt nyfikna på vad vi sysslade med.




6 kommentarer:

  1. Så mysigt så tack så mkt!!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. tackar för en kanon frukost,alltid lika gott!längtar redan till nästa,hälsningar tomtarna i fjällböl.

    SvaraRadera
  5. Mycket mer jul än så här blir det inte! Tack allesamman för trevligt sällskap och extra stort tack till värdparet! Ingen jul utan julfrukost hos er! Ser redan fram emot nästa år!

    SvaraRadera
  6. Åhh vad avundsjuk jag blir är ju så mysigt att sitta i stallet och äta och lyssna på hästarna när dom mumsar hö.

    Kram elisabeth

    SvaraRadera