fredag 4 oktober 2013

Trevligt ridsällskap idag !

Idag har min jobbarkompis Hilda varit här. Hon har ridit mycket innan men nu var det ett tag sedan så vi hade bestämt att ta oss en tur tillsammans. Hon fick rida gamla Mary och jag red Windy. Det var ett fantastiskt ridväder idag, helt underbart i skogen. Varmt och skönt och bara lite lagom med Älgaloppor. Härliga ridvägar, lugna snälla hästar, trevligt ridsällskap och solens strålar som letar sig ner mellan trädtopparna, Vad mer kan man begära !




Efter skogsturen fick Hilda pröva på lite westernridning på banan med Windy. Det gick fantastiskt bra med tanke på att hon inte ridit western innan. Hilda lärde sig snabbt att hålla de delade tyglarna rätt och att rida på långa tyglar. Hon var verkligen jätteduktig och red snyggt i både skritt, trav och galopp. Gjorde några stoppar och red med enhandsfattning i alla gångarter, snyggt Hilda !  Och Windy ! Ja hon är en pärla, så duktig, arbetsvillig och snäll.

Skritt



Trav



Galopp



Galopp med enhandsfattning



Stop



Och som avslutning en klapp på halsen. Duktiga Hilda och Windy :o)



Ikväll har jag också varit på den årliga återträffen med de gamla jobbarkompisarna på FK. Vi fyra brukar träffas en gång per år hemma hos någon av oss. Det var verkligen jätteroligt att träffa dem och vi hade en trevlig kväll med god mat hemma hos Christina !

Men nu är klockan mycket och det är nog dags att sova för imorgon är det kanelbullens dag och då ska det bakas bullar här på Axtorp ! God natt !

Glöm inte att skriva en kommentar !

1 kommentar:

  1. Håller med om att det är jättetrevligt att träffa "gamla" arbetskamrater över lite god mat och dryck.
    Men man måste ju komma rätt dag....??!!

    En gammal filofax (med papper och penna ) är det bästa och inte lita på smartphone m m. Då kommer man på träffen på RÄTT dag.

    I morse kl 05.30 gick jag upp och bakade 85 kanelbullar - och dom blev bra.

    Gunilla L

    SvaraRadera