söndag 17 juli 2011

Öland !

I Fredags åkte Dennis och jag på en liten semesterresa. Vi var borta en hel natt och två nästan hela dagar. Vi hade bestämt oss för att åka till min syster Eva och hennes man Roffe på Öland, de har en stuga i Byxelkrok. De visste inte om att vi skulle komma så det blev en överrraskning. Ingen var hemma när vi kom men grannen öppnade upp åt oss och sa att de var bara på en loppis och hämtade något och skulle komma snart igen. Vi satte oss på altanen och väntade, de blev hemskt snopna men glada när de kom hem,


Vi började med en fika, jag hade bakat Mellies underbara Cheescake som vi hade med oss. Sedan åkte vi en sväng och tittade på Öland. Byxelkrok ligger ju längst norrut och där finns Långe Erik, en fyr som vi var och tittade på. Dennis gick ända upp och vi andra väntade nedanför.


Vi åkte runt på några loppisar också, bland annat en som var den mest underbara loppis jag någonsin varit på. Den drevs av en gammal tant och hon hade en otrolig ordning där. Massor av grejor men vilken ordning, inte ett dammkorn någonstans. Det kallar jag loppis !


På kvällen blev det grillning, god mat och gott vin ! Efter det gick vi ned till stranden för att titta på solnedgången, det var ganska molning men lagom till solen gick ner så klarnade det upp. Det var så himla vackert och alldeles stilla !


Vi sov gott i den fina lilla gäststugan. Nästa dag åkte vi på ännu en loppisrunda, vi var också på Valles som är ett slags mini-Ullared och där köpte jag en hel del grejer. Sedan blev det lunchbuffe i Byxelkrok, jättegott !


Dennis köpte "Skitfula plastskor" Ja det stod faktiskt så på skylten ! Det var helt enkelt vanliga Foppa tofflor, illblå till färgen !  Efter att ha druckit kaffe hos Eva och roffe begav vi oss hemåt igen efter en skön och avkopplande helg ! En liten mini-semester kan man säga !


4 kommentarer:

  1. Åsa Svensson (Isaksson)17 juli 2011 kl. 23:29

    Vilka underbara bilder!

    SvaraRadera
  2. Längtar dit när man ser dina bilder! Öland är underbart!!

    SvaraRadera
  3. gud så fina bilder du tagit !! ja vill oxå dit !!!!

    SvaraRadera
  4. Vilken underbar resa:-) Kram Åsa

    SvaraRadera