onsdag 13 juli 2011

Vi går och fiskar !

Igår åkte Dennis och Jag till Rödsjön och fiskade. Senast vi fiskade var vi vid samma sjö och fick bara ett par minifiskar. Men då lade vi märker till att människorna på andra sidan sjön fick massor av stora fina fiskar så därför gick vi runt till den sidan nu. Förklaringen är visst att det finns ett djup på den sidan där fisken trivs.



Vi testade olika drag, mask och power bait men ingenting hjälpte, mellan kl 17 till kl 22,30 fick vi inte ens ett napp. Fiskepolisen kom smygande bakifrån och ville se våra fiskekort som vi naturligtvis lagt i bilen som stod på andra sidan sjön, en lång väg att gå. Som tur var så var killen som sålde fiskekorten till oss med och han kände igen oss, så vi slapp gå den långa vägen runt. De blev kvar och pratade en stund och vi fick proffs tips men inte hjälpte det. De suckade lite när de såg vår Ullareds fiske utrustning och tyckte väl att det var billig skit. Men paret som stod jämte och fiskade hade riktiga  proffsgrejor och de fick heller ingen fisk !



En skön och avkopplande kväll hade vi i alla fall, solen var på andra sidan och det blev lite höstigt kallt. Myggen var inte så roliga heller men det funkade bra med myggservetter. Den här gången var det de på andra sidan som fick fisken. Antagligen är det för varmt i vattnet nu så fisken har gått i dvala. Det hoppade stora fiskar runt oss men de var visst inte hungriga.



Och så en liten bild på kissungarna som bara växer och växer. De är underbart söta nu !

1 kommentar:

  1. Vad mysigt att fiska, igår var ju så gott väder med på kvällen! Synd att ni inte fick napp! Kram

    SvaraRadera