söndag 17 november 2013

Invigningsfest och valpgos !

Igår kväll var vi bjudna till Johan och Johanna på Hallagården, de skulle ha invigningsfest för sitt nya stall. På vägen dit skulle vi hämta Malin och Rickard i Strakaskogen. Vi passade på att snosa på deras små valpar som bara är några dagar gamla och såååå söta. De är av rasen Dansk-Svensk Gårdshund och Mamma Lovis är en helt underbart trevlig och snäll hund. Dennis blev sugen och tjatar att vi ska köpa en valp men det sätter jag stopp för, känns inte som vi hinner med fler djur just nu ! Det får bli en annan gång.



Väl framme på festen, en aning sena så hade det kommit en hel del folk. Vi hade med oss ett par presenter till dem också. En klocka att ha i stallet, så de kan lära sig hålla tiden och en Whiteboard tavla som de kan skriva upp viktiga saker som rör hästarna på, ordning och reda ! De blev glada och satte genast upp den fina klockan.

"Goa Johan och Johanna"



Vi blev bjudna på jättegod mat och massor av dricka.  Drängen sjöng och spelade gitarr och barnen sjöng en truddelutt de också. Alla trivdes och hade trevligt. Några hästar fick också vara med, de stod så fint i sina nya boxar. Ett riktigt fint stall hade de fått till. Så himla stort, ljust och fräscht. Jag blev verkligen imponerad.


"Den här fina väggprydnaden fanns på en av väggarna, det är deras två fina hingstar som syns där"




1 kommentar:

  1. Härligt med lite mys i stallet. Jag minns för många år sen när vi själva hade Luciafest i stallet på morronen. när hästarna fått sitt.
    Det är så rofyllt och lyssna på när de äter sitt hö och sin havre.
    Bättre fikaställe får man leta efter......
    Gunilla L

    SvaraRadera