fredag 3 januari 2014

Äntligen hemma !

Igår kväll var vi i Tidaholm och hämtade hem vårt lilla bustroll Ebba. När vi kom hem fick hon bekanta sig med de andra djuren som bor inne i huset. Kissemamman spände sin mördarblick i Ebba med en gång och tack och lov så fattade Ebba vinken direkt, henne ska man inte springa fram till alltså. Tjocksmock gick fram och började kela med henne men då trodde ju Ebba att han ville leka. Så var inte fallet och han gav henne ett par boxar, hon fattade det också och lät bli honom sen. Hon verkar vara väldigt duktig på att förstå signaler från de andra djuren Ebba.

Eira var inte heller så road men snäll och tålmodig som vanligt. Såklart var hon nyfiken men höll sig helst i soffan där inte Ebba kommer åt henne. Mest bekymrad blev hon över att Ebba lekte med hennes tennisboll så den tog hon med sig upp i soffan och höll koll på !




Ebba sov nästan hela natten, ända fram till kl 06,00. Jätteskönt ! Det är ju bra om hon inte vänjer sig att gå ut mitt i natten. En liten pöl har det blivit inne sen hon kom hem, men det var Dennis fel, han var inte snabb nog att lyfta ut henne när hon sovit. Annars verkar hon vara väldigt lättlärd och lyhörd, lyssnar bra och kommer när man kallar på henne, alltid i full galopp, det är den enda växel hon har.

Ikväll kom Cilla, Anders och Helmer och skulle träffa henne, hon var så go o glad o tillgiven, jätteroligt ! Hon hittade också bästa stället att somna på ! På Helmers rumpa när han lagt sig på golvet ! Så sött sov hon sen där !


Klicka på bilderna så blir de större ! Glöm inte att skriva en kommentar också :o)





2 kommentarer:

  1. Hon är så charmig ! Jag förstår Eira, småsyskon kan vara väldigt jobbiga så det gäller att gömma undan sina saker ! ;-)

    Haha ! Go sov-position !

    SvaraRadera
  2. Naaw :-) vag gullig hon är :-D

    SvaraRadera