onsdag 29 januari 2014

Som en öken !!!

Hej och hå vad det blåser ! Ja det har det ju gjort i nästan en månad nu och jag är sååå himla trött på det ! Igår blåste det upp ännu värre och hela dagen har det blåst storm. Det blåser lika kraftigt som när Sven var här men det har de ju inte varnat om den här gången.

Ingenting blir gjort ute, hästarna har fått stå ett bra tag nu och det märks att de är trötta på att gå ute i blåsten också. Idag på förmidagen visade temperaturen på -2 och -17 i vindarna. Tack och lov att det inte snöar för då hade vi legat illa till häruppe.

Blåsten har gjort att all snö har blåst undan från åkrarna runt oss så nu blåser det sand och jord  istället. Rena rama sandstormen ! Allt är brunt och det ser ut som en riktig öken här och man får sand i ögonen så fort man går ut. Synd att det inte är en öken för då hade det ju varit varmt i alla fall ;o)

Stormen, snön och sanden har bildat en massa drivor och formationer så det var bara att ge sig ut med kameran och förfrysa fingrarna !


Klicka på bilderna så blir de större. Lämna gärna era kommentarer om inlägget  här i bloggen istället för på facebook, det är roligare att få dem här !






2 kommentarer:

  1. Jisses kan ju tro att ni bor i öknen!!!. Här kommer det iallafall något vitt i från himmelen.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker snön ser ut som choklad maränger :-) jag gillar inte kombinationen vinter o blåst..Malin och Saga

    SvaraRadera