fredag 17 januari 2014

Ebba bus !

Nu har Ebba bott hos oss i två veckor redan. Det har varit två intensiva veckor med Ebba bus. Hon är verkligen sjövild. En tuff tjej och väldigt alert. Men också mycket mycket kelig och go (när hon är trött) ! 

Håller på och lär henne lite vardags-vett. Som att stanna, sitta och inte bita och hoppa. Hon är väldigt läraktig och kan sitt, stanna och komma, men bit och hopp grejen får vi träna mer med. Det har bara hänt tre små olyckor sen vi fick hem henne, hon går duktigt till dörren när hon vill kissa och bajsa. Hon säger inget men står och tittar på dörren tills man öppnar den.

Det blir lite dåligt med sömnen när jag har jobbat och ska sova på dagen. Hon sover hela nätterna men på dagen är hon ju i full gång, men hon sover ju också ibland. Jag får helt enkelt sova när hon sover och vara vaken och försöka trötta ut henne när hon vaknat. Vad gör man inte för det lilla livet !

Här kommer några nya bilder på vår lilla Ebba !

Klicka på bilderna så blir de större !  Skriv gärna en kommentar också så blir jag glad :o)


"När Ebba ska lägga sig och sova så hämtar hon först alla sina leksaker och lägger i sin säng"





"Igår köpte husse en ny boll till Ebba, en stor gul boll så han slipper krypa på golvet och ta fram den lilla bollen som alltid rullar in under soffan"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar