fredag 26 augusti 2011

Hälsningar från Grekland !

Hej å hå ! Nu är vi på Karpathos. Här är värmebölja så det är ganska hett kan man säga, 40 grader på dagen och 30 på kvällen. Vi har tillbringat förmiddagen på stranden, mest i vattnet och under parasollen. Sanden är het och går knappt att gå i, det är bäst att springa. Trots att det är 27 grader i vattnet så känns det riktigt kallt när man ska gå i pga av att luften är så het. Underbart vatten och bra strand vid hotellet.

Hotellet är mysigt och vi hade tur att få en marklägenhet vid den skuggiga sidan. De andra kan inte sitta på sina balkonger för det är så varmt när solen står på. Vi kan sitta på vår altan dygnet runt, mysigt att sitta där och äta frukost. Jag sitter där nu. Sängen är ganska speciell, en tronsäng eller vad man ska kalla den. Stenhård och obehaglig så man får jätteont i ryggen En huskatt har vi också, så himla söt o go. Den kommer så fort vi öppnar kylskåpet, men den går inte in, sitter bara på tröskeln men inte längre. Ovanligt mycket katter här, verkar som alla hotell o resturanger har sina egna så huskatter. De tar väl hand om dem och de är snälla, keliga och välmående. De vet var gränsen går och tränger sig inte på förrän de märker om man gillar dem eller inte.

En sammanfattning: God mat, fina bad, god dricka, fina katter, bra hotell och konstig säng.

Hoppas ni har det bra därhemma allihopa !




5 kommentarer:

  1. Ser för jävla gött ut och det låter som ni har en skön semester!! Kanske lite för varmt för att jag skulle trivas ... men men bara ölen är kalla så skulle det nog funka!! / Mia

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad härligt det ser ut! Ja nu får ni en rejäl dos av värme skönt!! Då kan man dricka många kalla öl!! Kram Carina J

    SvaraRadera
  3. Later fint! Resa ar verkligen livet. Hoppas ni traffar mycket trevliga manniskor, det brukar vara det mest minnesvarda av allt.
    Ta hand om er, Halsa Gubben och vattna katten!

    SvaraRadera
  4. Härligt Lena , Gud vad jag längtar tillbaka till Grekland.

    SvaraRadera
  5. det se underbart ut...hemma regnar det,ha det så bra. hälsninar från fjällböl o starbäck.

    SvaraRadera