tisdag 16 augusti 2011

Jösses !!!

Idag fick lilla Stenis träffa de andra kattungarna. Tänkte att han skulle få leka och bekanta sig med dem lite. Han blev alldeles till sig av glädje och snart var det igång. De andra ser ut att vara lite äldre än honom, en sådär 8-10 dagar kanske, de är ju 7 veckor nu. De är ju helt galna nu, klättrar, hoppar, springer och brottas. De har fått smaka på både råtta och fågel som deras mamma bjudit dem på. Satte mig på golvet hos dem med kameran i högsta hugg, inte så lätt att få skarpa bilder när de far fram i 110 km. Riktigt tokiga är de. Stenis tyckte de var lite för häftiga först men han vande sig snabbt. Kissemamman var med och övervakade det hela förstås. Hon pysslade om Stenis som om han vore hennes egen och han bara njöt och spann så det ekade.

Han har blivit riktigt tam med mig nu, ligger hos mig i soffan o spinner o gosar. Han gillar Eira också, hon hjälper till att ta hand om honom. Han verkar vara en underbar liten katt, vänlig och tillgiven. Ska avmaska honom en gång till innan han får flytta ut till de andra. Har fäst mig hemskt mycket vid honom så det blir jobbigt när man ska hitta ett hem åt honom.

Stenis är den svartvita !

Klicka på bilderna så blir de större.






3 kommentarer:

  1. Så härliga! Man blir så glad när man ser dom!!

    SvaraRadera
  2. Vad fina! Han som klättrar på gallret ser ju störtskön ut!

    SvaraRadera
  3. Men så söta Lena , du är verkligen en sann djurvän , du och Dennis.Håller med Helena , den svarta klätterapan ser för cool ut!

    SvaraRadera