tisdag 9 oktober 2012

50. FEL ADRESS

Konstigt att våra kattungar har en viss förmåga att föröka sig när de blivit några veckor ! Nu har vi ännu en hittekattunge som hamnat på FEL ADRESS. Sist var det ju skrot-Nisse.

I Söndags var min svägerska inne i Habo, hon åkte bakom en bil och plötsligt ramlade något ner på vägen underfrån bilen. En kattunge !!!  Djurvän som hon är så tog hon ju hand om den och tog med sig den hem. Hon frågade runt lite i husen rumtikring men ingen kändes till den lilla kattungen. I all turbulens hann hon inte ta bilnumret på bilen den trillade av så vi vet ju inte alls var den kom ifrån och hur långt den har åkt. Det lilla livet var i alla fall oskadd men oljig och skräckslagen.

Vi har försökt att spåra en ägare utan resultat, annonserat på facebook och alla vänner, bekanta, släktingar och arbetsplatser har frågat runt. Antagligen så kommer den inte från Habo för då skulle det nog ha löst sig nu. Kanske kommer den från en bondgård eller ett stall där den vant sig vid människor för den är hemskt människovan och social. Den är ca 5-6 veckor så den måste ju nästan vara född ute för ingen släpper väl ut en så liten kisse vind för våg.

Det konstiga är att det finns inga efterlysningar på den heller, har kollat runt i hela landet, på alla sidor som finns. Sätter man inte ut en efterlysning på en liten kattunge som försvinner om man saknar den ???  Antagligen är det någon som inte bryr sig så mycket eftersom de inte gjort det. Tråkigt !
 Han har det bra nu i alla fall, fått nya syskon och ny Mamma. Kissemamman tog sig an honom som sin egen direkt, så duktig hon är. Han är ca 2 veckor äldre än hennes egna ungar och de har så kul tillsammans. Han är en tillgiven och underbar liten katt och är bara sååååå söt !

50. FEL ADRESS





5 kommentarer:

  1. hej vännen gud var söta dom är tur att kisse mamman tog sig ann det lilla livet.kram Aisi

    SvaraRadera
  2. Såå söta kissar :) lille plutt, tur att du finns Lena!!

    SvaraRadera
  3. Jag blir alldeles tårögd och rörd. Vilken tur den hade ändå som hamnade hos dig. Nu behöver han nog inte sakna sina syskon och sin mamma så mycket. :))

    SvaraRadera
  4. Åh vilken härlig hög med kattungar, Tur att det finns människor med ett stort "katthjärta"

    SvaraRadera
  5. jag här blir det också litet blött i ögat....tänk det var en mening att kissen skulle ramla ut JUST då när en snäll människa åkte bakom!
    Märkligt att ingen saknar kissen eller också tror de att den "omkommit" - ja för som du säger det kan ju inte vara en vildkatt eftersom den inte är rädd för människor...eller?
    så söta hela högen!

    SvaraRadera