lördag 23 februari 2013

Drömmer om.......

Ligger här i soffan med värk i käken, det har visserligen blivit mycket bättre men det molvärker hela tiden. Matt i kroppen är jag också, det är väl antagligen alla värktabletter och kroppens läkningsprocess som spökar. Man har ju faktiskt borrat i ben så det är väl inte så konstigt.

Drömmer...... drömmer om Grekland ! Har bokat en resa nu men ack så lång tid det är kvar innan vi ska åka, det blir inte förrän efter sommaren. Hur ska jag kunna vänta så länge !!!!
Som vanligt så fick jag bestämma vart vi ska åka och vilket hotell vi ska bo på, Dennis säger alltid " bestäm du, det brukar alltid bli bra då".

Okej då ! Valet föll på den gröna sköna ön Skopelos, det var där som filmen Mamma Mia spelades in. Flyget landar på Skiathos där vi redan har varit och som har den värsta landningsbana man kan tänka sig. Den börjar vid ett stup i havet och är extremt kort och slutar vid ännu ett stup i havet, den är visst en av de farligaste landningsbanorna i världen..............Whuiiiiiiiiii. Kommer ihåg att den inbromsningen som  planet fick göra för att inte hamna utanför stupet gick inte av för hackor. Huuuaa ! Man åker sedan båt därifrån till Skopelos, det tar ca 45 minuter.



Det står så här om ön: "om du letar efter en lugn och vansinnigt vacker ö med härliga stränder, åk till Skopelos ". Låter perfekt tycker jag. På Skopelos ligger alla hotell i Skopelos Town som visst är en helt underbar liten stad/by. Där finns fantastiska gränder, en härlig strandpromenad och så en hamn där man kan sitta och slappa, äta och titta på folk. Stränderna når man antingen med hyrbil eller lokalbuss som går ofta, det går ju också att ta taxi men vi kommer nog att hyra en bil i flera dagar och åka runt till olika stränder varje dag. De ligger inte så långt ifrån stan. Vårt hotell ligger inne i de mysiga gränderna med bara 5-10 minuters promenad till hamnen. Har bokat ett rum med balkong med utsikt över havet och hamnen ! Myyyys !

Lääääängtar !!!!!!!!!! 

Bilderna har jag lånat på   http://www.skopelosgrekland.se/index.html   där ni kan läsa mer om Skopelos !







4 kommentarer:

  1. Stackare !
    Vila mycket , det tar massor med energi för kroppen att läka man blir jättetrött !
    I veckan ska jag bjuda dig på min favoritsoppa :) :)

    Läkande Kram
    *Bobbys matte *

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar semesterort!! Kommer ihåg känslan man fick när man såg Mamma Mia...vilken härlig miljö!! Det är er väl unt!! Visst..det är lång tid kvar...men om det blir skitväder i sommar..då har du nåt å se fram emot!
    /Annette

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar semesterort!! Kommer ihåg känslan man fick när man såg Mamma Mia...vilken härlig miljö!! Det är er väl unt!! Visst..det är lång tid kvar...men om det blir skitväder i sommar..då har du nåt å se fram emot!
    /Annette

    SvaraRadera
  4. hoppas du mår bättre i dag, för varje dag ett steg framåt du vet,en härlig resa att se fram emot " tack för att du släpar med lillebror hemifrån lite, han behöver det" kram Aisi

    SvaraRadera