fredag 15 februari 2013

Kalle Talliban

Stackars stackars Kalle Talliban ! han kom hem för några dagar sedan och haltade rejält, ena frambenet var JÄTTE tjockt och han verkade inte alls må bra. Dagen efter hade det blivit värre och han hade också feber. Jag var helt säker på att benet var brutet och genast så spelade värsta senariet upp sig, att få avsluta hans tid på jorden ! Ringde till Smådjurskliniken som gav mig en tid omgående. Tallibanen som ju aldrig suttit i en bur eller åkt bil förut fixade det riktigt bra förutom att han sjöng högt hela vägen till veterinären. På hemvägen sov han gott för då var han drogad !

Veterinären gav honom lugnande och undersökte honom ordentligt, hon misstänkte också ett benbrott men så sa hon att hon skulle raka benet för att se om det fanns spår efter ett sår och tänk, en svag liten rodnad i huden syntes. Hon stack in en nål och drog ut en hel del var. Antagligen har han varit i kattslagsmål och fått infektion djupt ner i hålet efter en  tand. Tack och lov så var det inte "värre" än så och veterinären trodde säkert att han ska klara sig. Så nu äter han en massa mediciner och jag är 1 500 kr fattigare, men vad gör väl det om bara Tallibanen blir bra igen. Han är hemskt slö och ligger mest på sin filt i sängen. Tjocksmock och Kissemamman är väldigt bekymrade över honom och pysslar om honom så gott de kan, de tvättar honom och vakar över honom. Så goa de är !






Det har ju också varit alla hjärtans dag. jag bakade hjärte cupcakes och så fick jag faktiskt jättefina blommor av Dennis ! Tulpaner som jag älskar ! De är ju så vackra !


3 kommentarer:

  1. Stackars lilla Tallibanen, tur allt gick bra !

    SvaraRadera
  2. Undra om det är Elvis o han som vart i bråk då :-) det verkar visst vara en riktig otursmånad för kissar..

    Vackra blommor och de där fluffiga ser ju riktigt gott ut :-P

    SvaraRadera
  3. Vet hur det är med veterinär besök...det spelar ingen roll vad det går på...man betalar och är glad att de gick att göra nåt åt det...var på semester för många år sen...barna hade hand om hunden...vi kommer hem, hunden är halt...till veterinären, en klo avbruten...operation, förbandsmaterial...2500:- men va gör de ;-)

    SvaraRadera