söndag 17 februari 2013

Nellie på ridtur !

Idag hade lilla Nellie sagt till Johanna " Mamma jag vill rida, det var så längesedan", hon brukade ju rida på Benjamin när han var i livet och det är ju ett tag sedan. Johanna och Nellie fick så låna Mary. Nellie var så klart med och borstade och gjorde iordning Mary. Sedan bar det iväg, en ridtur på flera kilometer fick hon och var visst jättenöjd och vill rida mary så fort som möjligt igen ! Johanna skickade mig dessa bilder på henne, visst är hon så söt, underbara unge ?

Klicka på bilderna så blir de större !


Hästarna fäller ju som galningar nu och det kliar hemskt på dem. Så idag släppte jag ut Doris och Windy utan täcken så att de kunde rulla av sig en massa hår i snön. Det var populärt minsann, Doris slängde sig i snön när hon kom ut, rullade, sprang, rullade och sprang ! Hon var som tokig och verkade tycka det var hemskt skönt ! Johanna red en tur på henne sedan och det gick riktigt bra, hon är ju så duktig Johanna och jag är glad och tacksam att hon hjälper till med Doris.



Dennis körde hästbajs på förmiddagen, det blir ju en del kan man säga ! Sedan tog han sig en tur på snöskotern, i full fart bar det iväg ! På eftermiddagen var vi på kalas, bilder därifrån kommer imorgon !


1 kommentar:

  1. lite grå i skägget, måste vara frost eller, kram syrran

    SvaraRadera