onsdag 1 maj 2013

Valborg och 1:a Maj !

Igår var det valborgsmässoafton, den firade vi tillsammans med goa vänner här hemma hos oss. Vi åt gott, Hasselbackspotatis med helstekt fläskytterfile och kantarellsås, til efterrätt kladdkaka med grädde och jordgubbar, mumma !
Tommy och Dennis skålade som vanligt i saft och Marie och jag i vin förstås ! Vi hade en trevlig kväll !




Idag var det då 1:a Maj, då det egentligen ska vara riktigt varmt och skönt men istället blåste det iskalla vindar trots att solen sken.

Idag har jag badat, trimmat och klippt lilla Luna, en amerikansk cockerspaniel som är helt ljuvlig. Hennes familj har det tufft just nu med sin lilla nyfödda tös som ligger på sjukhus i göteborg. Hennes mamma bor där med henne och pappa och storebror kommer så ofta de kan. Känns bra att kunna hjälpa dem med något, det får en liksom att må bra och jag tror att de känner sig lättade över att få hjälp med det de inte hinner med nu. Håller tummarna för att allt ska gå bra med lilla Freja <3

På sjukhuset i Göteborg bor också lilla Theo med sin mamma och pappa. Jag är gammelmoster till Theo. Han har opererats där men är på bättringsvägen nu, hoppas de får komma hem snart så man får träffa det lilla livet !

"Luna - före och efter !"

3 kommentarer:

  1. Vilka goa grejer ni äter hela tiden!!

    SvaraRadera
  2. Vilken fest!!! kram

    SvaraRadera
  3. tack för en jätte trevlig kväll,du har ett gott hjärta till alla!många kramar från fjällböl.

    SvaraRadera