måndag 29 juli 2013

När storfiskarn talar om ............

I Lördags var det dags för fiske igen ! Den här gången hade vi Kevin med oss, han bodde hos oss över helgen. Kevins lillasyster Freja mår inte så bra och hans Mamma och Pappa behövde vara hos henne på sjukhuset i Göteborg.
Vi åkte till Göl 39, en liten mysig sjö där det väldigt grönt och vackert. Någon fisk fick vi inte men hade en mysig kväll med fiske och fika.

Klicka på bilderna så blir de större ! Skriv gärna en kommentar också så blir jag glad :o)








På kvällen blev det mys i soffan och kel med katterna. Lite chips och ostbågar slank också ner. Kevin sov gott hela natten och vaknade inte förrän kvart över nio på söndagen. Då följde han med mig ut i skogen och plockade blåbär som vi sedan bakade en blåbärspaj av. Han är en riktig hejare i köket Kevin och gjorde en egen paj som han skulle ta med och bjuda mamma och pappa på i Göteborg där de bor på Ronald MacDonalds.
På eftermiddagen kom Mamma Åsa och hämtade honom, Malin och Dan med familj kom också så den stora pajen gick åt och den var jättegod.

"Goe Kevin"


2 kommentarer:

  1. Vilken lyckans ost han är Kevin - komma till världens bästa kollo....

    Ni måste haft en fantastisk dag vid sjön - i alla fall enligt dina bilder. Synd bara att ni inte kunde få med en middag hem.

    Hoppas lilla Freja kryar på sig så även hon får smaka blåbärspaj. Ungar blir ju så hääärligt blåa runt munnen när de äter blåbär.

    Tack än en gång för fina bilder och vackra ord.

    Gunilla L

    SvaraRadera
  2. Så, nu är jag inne på datorn så får väl lämna en kommentar då ! ;-)

    Vi satt och pratade om lilla Freja när vi åt innan. Vi tänker på dom hela tiden, och hoppas på det bästa !

    Behöver Kevin någonstans att vara om han inte vill vara med på sjukhuset eller ni är upptagna med annat är han välkommen hit, när som helst. Han var så go när ni stannade med bilen och pratade på som bara den, han verkade ju inte så blyg av sig.
    Så här finns alltid plats för en till om det skulle behövas, och om han vill då vill säga.
    Om vi på något sätt kan hjälpa till (även om vi inte känner Åsa m. familj) gör vi det jättegärna !

    SvaraRadera