söndag 2 juni 2013

Överraskningen !

Susanne som hyr in sin häst Fazett här hos oss fylle 50 år häromdagen. Hon drog iväg till Grekland så vi fick inte en chans att fira henne på hennes stora dag. Men ni känner ju mig, jag måste ju bara hitta på något bus, här slipper man inte undan inte !

Hon kom hem i Fredags kväll från sin Greklandssemester och jag lyckades lura henne att komma en bestämd tid igår, sa att vi skulle åka bort så vi behövde hjälp att mata hästarna kl fem. Hon kom lite innan fem, förvånad över att vi var hemma och gick för att hälsa på sin häst. Blev ganska snopen när vi hade målat 50 år på båda sidorna på Fazett men skrattade gott. Några slingor i man och svans hade vi också fått dit.  (Naturligtvis så målade Dennis sitt hår också, det kunde han inte låta bli) Sedan gick hon in i stallet för att greja, öppnade sitt skåp där mängder av ballonger ramlade över henne.
Så kom de andra stall-människorna och vi åt tårta och fikade i vackert väder. Susanne fick också en blomma från oss allihopa. Jag tror hon uppskattade vär lilla överraskning och tyckte det var trevligt !

Klicka på ilderna så blir de större ! Skriv gärna en kommentar också så blr jag glad :o)








3 kommentarer:

  1. vilken kul överraskning :-) hälsa grattis till Susanne <3 kram Elisabeth

    SvaraRadera
  2. Åh, du måste väl vara världens bästa stallägare ändå!

    SvaraRadera
  3. Som vanligt är du fantastisk med bilder, att skriva små "berättelser" om vad vi får se MEN.....nu måste du vara med på kort SJÄLV någon gång.

    Det är nog många som läser din blogg och som INTE vet hur tjejen bakom allt fantstiskt ser ut.

    Kom ihåg !! - nästa gång MÅSTE du synas på någon eller några bilder.


    Dennis var söt i sitt hår och Eddie Meduza-tröja.

    Världens bästa Dennis o Lena - vi önskar en skööön sommar. Vi ses,

    Gunilla o Staffan Lätt

    SvaraRadera