söndag 23 juni 2013

Utflyktstips !

En av alla mina många laster är ju att åka på Loppis ! Igår besökte vi Loppisladan i Naum, en enorm och helt underbar Loppis där man kan tillbringa många timmar om man så vill. Mycket, mycket grejer, fina gamla möbler och en nyrenoverad fräsch lokal i den stora gamla ladan.

Det är Johannas Mamma som driver den och hon har verkligen smak för fina gamla grejer. Johanna med familj var också med och Nellie blev såå stolt när hon fick stå i kassan och hjälpa till. En mycket trevlig dag med fynd, trevliga människor och gott kaffe. Jag köpte lite smått och gott och Dennis, han köpte riktigt stora grejer han. Stora gamla hästvagnar som han ska göra iordning !!!

Så om niska  på utflykt en dag så åk dit, det finns många småloppisar på vägen dit så om man vill kan man göra sig en riktigt bra Loppis runda. Om ni har facebook kan ni söka fram "Loppisladan i Naum" och hitta vägbeskrivning där !

Klicka på bilderna så blir de större ! Skriv gärna en kommentar också så blir jag glad :o)










6 kommentarer:

  1. Va stort det verkar vara! Dit ska ja en dag iaf =') va det hyfsat bra priser elle? Men det var ju fin vagn som dennis har fyndat =) stor det tidaholm på den?

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset . Dit åker jag gärna!
    Och vilken fin vagn !!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  3. låter spännande..härligt med gamla vagnar :-) kram

    SvaraRadera
  4. Det ser mysigt ut :-) roligt att gå på loppis!

    / Sagas mamma :-)

    SvaraRadera
  5. Vad fint och värlvårdat det verkar vara!! En del loppisar ser ju ut som om man hamnat på soptippen...

    SvaraRadera
  6. Ska bli kul att se när du och Dennis klär er i gamla kläder och drar fram med häst och nya vagnen. Säg till när det blir aktuellt......

    För oss som INTE har Facebok ( vet knappt vad det är ) så kan du väl ge en vägbeskrivning - läsa karta kan jag.

    Det ser mysigt ut och välvårdat.


    Hälsn / Gunilla L

    SvaraRadera