torsdag 23 augusti 2012

272. SLUT

Då var vår vistelse på Tilos SLUT ! Denna underbara lilla ö som gjorde mig alldeles lyrisk ! Vi lämnade Tilos med båt kl 06,30 Onsdag morgon. Det kändes i hjärtat, att det var SLUT på semestern, den underbara maten, de underbara människorna och allt som hörde till !

272. SLUT


Båtfärden var så fin, vi fick ju uppleva den i soluppgången så därför blir det fler sådana bilder nu men de är ju bara så vackra ! Det tog ca 2 timmar till Rhodos där kontrasterna blev stora, Hotellkomplex, internationell mat, trafik och stress ! Det kändes nästan som att vi lämnat Grekland redan ! Vi fick hysa in oss på ett hotell nära flygplatsen över dagen eftersom vårt plan inte skulle lyftas förrän kl 23,20 på kvällen. Det blev lite bad, siesta och taxi in till Gamla stan där vi shoppade lite ! Vi kände nu verkligen att vi hade upplevt Grekland på Tilos, men samtidigt fick vi en touch av livet på Rhodos också !  Våra restider gjorde att vi verkligen fick utnyttja 7 hela dagar på vår semester.



Nu är vi hemma i verkligheten igen ! Alla djuren blev så glada när vi kom så det märktes att de saknat oss ! Nu ska jag sätta mig och titta på vart vi ska åka nästa gång ! är redan så sugen att pröva en annan liten ö i den grekiska ö världen !

2 kommentarer:

  1. Men inte slut på fina bilder från resan. :D

    SvaraRadera
  2. välkommen hem.och tack för alla fina bilder vi fått njuta av. .Kram Elisabeth

    SvaraRadera