fredag 24 augusti 2012

348. VÅGOR

På Tilos blåste det ganska friskt mest hela tiden, som tur var för det hade blivit alldeles för varmt annars ! Eftersom byn låg in i en vik så blev det ändå inte så stora VÅGOR ! Ibland kom en färja som gjorde lite svallvågor.

När vi var ute och åkte med bilen så kom vi till en strand som hette Eristos Beach, en härlig strand med lite folk och träd som skugga, där tog vi ett välbeövligt dopp innan vi åkte vidare ! Några VÅGOR fick jag med på bild också !

348. VÅGOR


Eristos Beach. En härlig strand med blandat klappersten och grus !


Vår strand vid hotellet ! En klapperstenstrand som var otroligt ren och fräsch med klart vatten. Vi föredrar nog dessa stenstränder med de platta "mjuka" stenarna framför sand, det blir så rent och man slipper få en massa sand överallt. Vi hade ca 20 meter till stranden från hotellrummet, perfekt ! Där fanns fina träd som skuggade och det var så lite folk att vi kunde ha soltolar både i skuggan och i solen att flytta mellan. Vi brukar ju inte ligga så hemskt mycket på stranden, oftast bara några timmar på förmiddagen.


Mera vågor vid vår strand !

3 kommentarer:

  1. Det ser så härligt turist-tomt ut? Var det så lugnt? Härligt i så fall :)
    Gillar att alla bilder i slutet har gult i sig. det blir ett skönt fem-korts-collage :)

    SvaraRadera
  2. Ser underbart ut!! Speciellt bilden på dej i solsängen...kan riktigt känna solen gassa...och höra vattnet slå mot stranden...så underbart lugnt avkopplande och rofyllt! Detta är en lisa för själen istället för att ligga på sandstränder me folk 1/2 meter runtomkring...sand som skvätts överallt..i ögon...i kaffe..bollar som kommer flygandes och givetvis träffar huvet..gap å skrik;-)
    /A

    SvaraRadera
  3. Å vad härligt. På söndag är jag där :)

    / Helen

    SvaraRadera