onsdag 21 mars 2012

323. TRÄSMAK

Den här mysiga bänken såg jag när jag var och tog bilder på kvarnen. Tycker den ser ganska mysig ut men när jag suttit på den en stund så fick jag TRÄSMAK i rumpan ! En sådan skulle jag vilja ha hemma någonstans ute, kanske kommer jag att försöka mig på att bygga en i sommar, men då med en slags dyna på. Vi får se ! Det är så himla mycket man vill göra men så gör man inte ens hälften, vill mycket men hinner inte allt !

323. TRÄSMAK

7 kommentarer:

  1. En sån bänk snickrar du ihop lätt;-) men håll med om att ju mer man är ledig ju mindre "hinner" man med...man skulle jobba heltid...va mycket som skulle göras då;-)
    /Annette

    SvaraRadera
  2. Den är ju snygg :-) Lite träsmak kan man ju stå ut med ;-)

    SvaraRadera
  3. Charmfull bänk. Kan tänka mig att träsmaken kommer efter en stund

    SvaraRadera
  4. Även om den ger träsmak så kan den i alla fall bli en snygg dekoration i trädgården :-)

    SvaraRadera
  5. hmmm en sån skulle passa i min trädgård också. Men jag tror inte att jag är kompetent att snickra en sådan, får ge en vink till mannen... ;)

    SvaraRadera
  6. Snygg bänk! Perfekt utan dyna om man har den hemma och inte vill att folk ska sitta för länge! ;0)

    SvaraRadera
  7. Charmig! Påminner om en bänk som mamma byggt och som är grå och full med lav...vill ha den kvar för det är ett minne av mamma....men den står ju inte i evigheter men åtminstone så länge jag lever.

    Den tror jag allt du bygger på ett par timmar....men visst är det så man vill så mycket men så måste man jobba! Det är det som är problemet ;-)

    SvaraRadera