fredag 2 mars 2012

74. FÖNSTER

Idag har jag kammat av hästarna massor av hår. De fäller som galningar och har vinterpäls som nallebjörnar. Värst är Mary och Windy men även Doris är hemskt ruggig, trots att hon har gått med vintertäcke hela tiden. Fick se Windys FÖNSTER som hade fullt med hår innanför gallret. Antagligen står de där och river sig på natten, det kliar ju ganska mycket när de fäller. Jag fick i alla fall loss mängder av hår, men tyvärr så har de massor kvar, det här är bara början. Man får hår överallt när man tar i dem, det bara flyger omkring och man får det till och med i munnen. Inte mysigt !

Först fick de gå ut utan sina täcken och rulla sig i leran som fick torka in i pälsen ett tag. Sedan är det lättare att få med sig det lösa håret när man borstar. De ska helst vara riktigt skitiga så lossnar det bra.

Så här ser Windys FÖNSTER ut med allt hår !

74. FÖNSTER


Här kommer en bild på Windy när jag håller på och kammar av henne en massa hår. På de andra bilderna solar hästarna sig ute i hagen. Det har ju varit vårväder ett par dagar nu och det hoppas jag att det kommer fortsätta vara.

1 kommentar:

  1. härligt när hästarna fäller,då är det vår.fina bilder.

    SvaraRadera