onsdag 7 mars 2012

335. VAD GÖR DOM ?

Ja VAD GÖR DOM egentligen, Sorkarna ???  De håller på att invadera hela vår trädgård ! Det ser ut som det varit jordskred och det är inga små högar heller, de är enorma !!!

När vi flyttade hit fanns det inte en enda blomma eller buske i trädgården, det var helt kalt. Jag har planterat lite varje år och förra året satte jag massor av perenna blommor. Det var då det började, antagligen gillar Sorkarna rötterna på dessa och har därför flyttat sig in från skogen och in i vår trädgård.

Katterna Då ! Jo de tar en och annan men de tycker nog inte de smakar gott så därför är de inte så intressanta att fånga. Man skulle alltid  ha en hund som Sally ! Sally var en cockerspaniel jag hade, hon tog Sorkar på löpande band. Hon kunde stå i timmar och stirra på en sorkhög, när de kom upp så smackade det bara till och så var det kört för Sorken.

335. VAD GÖR DOM ?

4 kommentarer:

  1. Ja glömde säga det men ja skickade med en med blommorna:) tyvärr stannade resten av sorkfamiljen kvar här:/ våran trädgård ser lika dan ut!

    SvaraRadera
  2. Ser ju lite småjobbigt ut det där! Har du provat alla tips som finns? Lökväxter och glasflaskor nergrävda?

    SvaraRadera
  3. Oh dom är ju så jobbiga de där j*vla sorkarna... här hemma ser det ganska lika ut, jag tycker bara det borde vara jobbigt att ta sig upp till oss på toppen ;-)

    SvaraRadera
  4. nä det där är inte skojigt.
    Visst finns det någon grej som man sätter ner i marken som vibrerar...undrar om den är bra?

    SvaraRadera