lördag 11 februari 2012

282. SPÄNNING

Över vår mark går det högspänningsledningar, det är mycket SPÄNNNING i dom. Bilden tog jag igår när jag var ute på promenad. Skylten varnar för hur farliga ledningarna verkligen är, ganska otäckt egentligen.

282. SPÄNNING


Idag har Dennis varit iväg och tittat på Svenska Rallyt i Hagfors, han åkte kl 03,00 i morse men är nu på väg hem igen.  Jag har som vanligt haft fullt upp hela dagen. Har Varit i Habo och handlat, städat, gjort stallet, lagat mat, spelat Word Feud och fotograferat. Åkte ner till hamnen och tog lite bilder som passar till olika teman, dem får ni se längre fram.
Har också testat svart bakgrund i mitt ljustält. Funkar kanonbra, det blir liksom en riktigt läcker effekt med svart bakgrund. Här kommer ett smakprov på det ! Några har undrat vad det är för ljustält och lampor jag har. Det är ett ljustält från Skandinavian Photo 80x80 cm, finns både mindre och större, och 2 st vanliga bygglampor 400-500 watt. Lamporna finns på stativ på Claes ohlsson för 199 kr styck. Det blir varmt med lamporna ska ni veta men man får stå ut med att svettas en stund. Det är ju så roligt !

Klicka på bilderna så blir de större.


1 kommentar: