fredag 3 februari 2012

347. VITT

VITT, vitt vitt ! Vart man än tttar så är det vitt. Det  har vräkt ner snö nu i 2 dygn här hos oss. Kallt och glashalt är det också. Det har hänt en hel del olyckor häromkring så man får vara försiktig när man är ute och åker vilket jag ska göra hela natten ! Fördelen med att vara ute och åka på natten är att det inte är någon trafik.

Tog en bild i VITT ! Det snöar för fullt just då och man ser inte Vättern där framme som man brukar.

347. VITT


Kylan är inte rolig, den för med sig en hel del merjobb. Bära varmvatten till hästarna, varmvatten är det enda som funkar nu och som inte fryser direkt. Då hinner de åtminstonde dricka lite innan det blir till is. Hämta ved och elda är en annan sak som man måste göra för att hålla värmen inne. Skrapa rutor, klä på sig en massa kläder och annat jobbigt måste man också. Jag kan inte se en enda fördel med vintern, men det har ni ju hört förut, vad jag tycker om den årstiden !

Här kommer några bilder till med mycket inslag av vitt ! Häst-Snögubbar !





När vi skulle ta in hästarna så hade deras skägg frusit till is och stackars Mary hade stora isbollar hängande, hon har ju ganska mycket skägg den hästen.

3 kommentarer:

  1. Första foto är ju bara SÅ vackert! Det må vara kallt :-) Men vilka bilder vädret bjuder på ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja nog är det vitt ute allt :) även i stockholm.

    SvaraRadera
  3. Konstigt väder...här i stan har det inte kommit nån snö...och så mycket hos er! Hästarna ser för härliga ut med snöbollar i mulhåret;-)
    /Annette

    SvaraRadera